Stark upphämtning i Jönköping

Under Söndagen var det dags för årets första allsvenska bortamatch, Jönköping Södra stod för motståndet. Kl 14.30 var det dags för avfärd med bussen, efter diverse avhopp så var det tillslut 28 personer som åkte med supporterklubben.
Väl på plats såg det ut att vara ca 200 tillresta HBKare som fick se en dålig första halvlek men en desto bättre andra halvlek där laget vänder 2-0 underläge till 2-2 med en man mindre. Alltid en stor glädje när man är uträknade och kommer tillbaka på det sättet.

Bollklubben Support vill tacka alla resenärer för en trevlig resa med många goa skratt. På bussen anordnades det två lotterier där vi tackar alla som var med.
Halva potten: 350:- till en lycklig vinnare.
Resultattips: 210:- till vinnaren som prickade rätt resultat (2-2), vinnaren valde att skänka sin vinst till TIFO-gruppen, tack för det.

Ni kan passa på att anmäla er till kommande resa mot AFC Eskilstuna,  all information under fliken "Bortamatch".