Styrelse vald för 2019

Tillsammans är vi starka!

På årsmötet den 10/2 klubbades en ny styrelse för Bollklubben Support igenom. Under den närmsta tiden kommer den nya styrelsen att presenteras närmre men redan nu vill vi passa på att tacka för förtroendet samt uttrycka vår vision och våra mål för föreningen under det kommande verksamhetsåret.

Vi ser detta år som något av en nystart, både för supporterföreningen och HBK som klubb. Bortsett från en mycket engagerad kärna har supporterföreningen haft svårt att locka både medlemmar och till engagemang. Detta beror naturligtvis på flertalet faktorer, inte minst HBK:s mediokra till rent usla sportsliga insatser. Vår tro är dock att det finns ett engagemang kring HBK som ligger och pyr under ytan och vår absoluta övertygelse är att denna styrelse under året ska kunna kanalisera detta och därmed utveckla, inte bara föreningen som sådan, utan framförallt supporterkulturen kring Halmstads Bollklubb. Engagemanget från supporterföreningens viktiga kärna vill vi fortsättningsvis verkligen ta vara på, men engagemanget bortom kärnan behöver utvecklas. Vi vill och kommer naturligtvis fortsätta att anordna de mycket uppskattade resorna till bortamatcher vilket är en grundsten i supporterföreningen, detta är även något som vi vill utveckla. Förhoppningen är att fler under året ska få upp ögonen för det fina och framförallt mycket roliga i att åka på bortamatch med Bollklubben Support.

Även HBK är i något av en nystart, man har gjort sin sämsta säsong sedan Sundsvall brann men med hemvändande Andreas Johansson i spetsen frodas optimismen. Vi vet for a fact att engagerade supportrar är en viktig grund för sportslig framgång, och hur mycket det än smärtar att behöva citera Erik Hamrén är vi så illa tvugna, tillsammans är vi starka, tillsammans är vi jävligt starka, vi, och HBK. Vi kommer att slita för HBK som vi förväntar oss att HBK sliter för oss. Tillsammans ska vi upp i Allsvenskan återigen, Med våra insatser på läktaren och HBK:s på planen, tillsammans klarar vi det.

Vi i styrelsen vill även ta tillfället i akt och presentera vår vision samt våra mål för verksamhetsåret 2019. Visionen för verksamhetsåret 2019 är att skapa ett större engagemang kring Bollklubben Support för att på så sätt bidra till ett ökat intresse för Halmstads Bollklubb. Målsättningar utifrån visionen är att föreningen under året ska nå över 200 medlemmar, att fortsätta genomföra visuella arrangemang på Örjans Vall samt anordna försäljning av Bollklubben Supports souvenirer.
Vad kan ni då förvänta er av oss i Bollklubben Support under året? Svaret är att det beror på. Ni kan naturligtvis förvänta er att vi kommer att arbeta stenhårt mot visionen och för att nå våra mål men arbetet klarar vi inte av ensamma. Därför är svaret att förväntningarna ni kan ställa på oss helt beror på. Fler medlemmar ger oss större ekonomiskt svängrum vilket innebär fler visuella arrangemang på Örjans Vall. Så det första man kan göra är att bli medlem vilket man enkelt blir här. Visuella arrangemang tar mycket tid men går smidigare, snabbare och är framförallt mycket roligare att skapa ju fler som hjälper till, känner du att du är sugen på att vara med eller har andra idéer kring supporterföreningen? Tveka inte! Hör av dig till oss på Facebook. Tillsammans är ledordet för styrelsen 2019. Vi vill göra den här resan tillsammans med er och tillsammans med HBK! Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med på den här spännande resan, för HBK, med HBK, mot Allsvenskan!

Avslutningsvis vill vi ödmjukt tacka för förtroendet vi fått av föreningens medlemmar, förhoppningsvis ska vi förvalta det med lyckat resultat, tack!

Årets styrelse består av:
Lowe Garpenblad (Ordförande)
Sonny Nilsson (Kassör)
Erik Andersson
Samuel Andersson
Fredrik Johansson

Styrelsen Bollklubben Support

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter