Klargörande kring inlägg angående värvningen av dusan djuric

Idag blev det klart att Dusan Djuric skriver på för HBK under säsongen 2019. En spelare som väcker många och starka känslor för oss supportrar till Halmstads BK. Dusan har gett många av oss flera fina HBK-minnen och just därför var det extremt smärtsamt när han flera gånger valde bort HBK för andra alternativ, när vi behövde honom som allra mest. Vi förstår att folk ser olika på saker och ting. Vi välkomnar det också, utan viss polemik tar man sig inte framåt. BKS gick idag ut med ett ogenomtänkt uttalande skrivet i affekt och reaktionerna har inte låtit vänta på sig. Vi är en liten supporterförening med ett fåtal engagerade som bygger sitt engagemang och driv kring känslor, känslor för HBK. När så starka känslor är inblandade rinner det över ibland och man får försöka lära sig av det. Vi ber om ursäkt till alla som tagit illa vid sig för hur inlägget i fråga formulerades. Det fina i kråksången är att detta visar vilket stort engagemang det finns kring HBK, för att göra HBK bättre. I slutändan suktar vi alla efter framgång för HBK, oavsett vilken åsikt man har kring värvningen av Dusan. Vi beklagar återigen hur vi har formulerat oss och hoppas att alla som återigen vill se ett HBK i Allsvenskan kan engagera sig tillsammans.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter