En knapp månad med nya styrelsen!

Det har nu gått ungefär en månad sedan supporterföreningens årsmöte, så vad har Bollklubben Supports nya styrelse gjort under sin första tid? Då föreningen inte har en särskilt gynnsam ekonomisk situation låg fokus direkt på att värva nya medlemmar för att på så sätt få in ekonomiska medel för att driva föreningen i önskad riktning. En hårdare marknadsföring för medlemskap i BKS har gett resultat och vi har sett en stor ökning i medlemsantal från årsmötet räknat. Fokus på att öka medlemsantalet kommer att fortsätta, ju fler medlemmar vi har, ju bättre saker kan vi anordna för supportrar till Halmstads BK. Vi har tagit fram en halsduk i ett begränsat antal exemplar, det har varit bra åtgång på halsdukarna och i nuläget finns det ett fåtal kvar, så vill man ha en är det dags att slå till. För att värna om medlemmarna i supporterföreningen beslutade styrelsen att medlemmar ska ha tydliga rabatter på resor och även rabatter på de souvenirer BKS tar fram och distribuerar. Vi hoppas dels att detta ska locka folk till att bli medlemmar, men framförallt handlar det om att man ska få något för sitt medlemskap.

När halsdukarna levererats, i samband med borta- och hemmapremiärerna kommer arbetet med att ta fram nästa souvenir påbörjas. Har man förslag på någon typ av souvenir man vill se från oss får man oerhört gärna kontakta resa@bollklubbensupport.se. BKS kommer under säsongen att ha en bod placerad innanför Örjans Valls huvudentré där det är tänkt att vi ska stå och synas innan matcher. Vid boden kan man lösa medlemskap, anmäla sig till resor, köpa våra souvenirer eller bara snacka lite HBK om man så känner för det.

Det jobbas för fullt med att färdigställa de banderoller som syns på vackra Örjans Vall, vill man hjälpa till med något gällande målning av banderoller fix med tifo eller stötta den typen av verksamhet ekonomiskt får man oerhört gärna höra av sig till resa@bollklubbensupport.se. Ju fler som hjälper till, ju bättre blir det, ju fler som hjälper till, ju roligare blir det.

Vi är även inne i den formella processen att skaffa ett så kallat företagsnummer dit man kan swisha. Dels bli den ekonomiska handläggningen för oss betydligt enklare, dels är det mycket proffsigare och förhoppningsvis något som kommer att uppskattas utifrån.

Arbetet med att planera och arrangera resor till bortamatcher pågår för fullt. I nuläget jobbar vi för att få in anmälningar till premiären, som tyvärr ligger på en tisdag, men vi hoppas att så många som möjligt vill åka med ändå. Vidare så ligger resor till de matcher som är spikade uppe här på hemsidan och det är bara att planera de resor man vet att man vill åka med på. Det finns en ambition från BKS sida att ha lite underhållning under resorna för att utveckla resekonceptet. Lotterier, resultattips och quiz är saker det har spånats kring internt. Även här är man varmt välkommen att dela med sig av tankar och idéer för hur vi kan utvecklas och bli ännu bättre för alla HBK-supportrars skull.

Det genomgående temat i denna text är feedback. Vi ser på diverse forum på sociala medier att det finns ett oerhört stort intresse kring HBK, HBK berör, HBK är en kraft att räkna med. Därför vill vi försöka ta tillvara på detta stora engagemang och kanalisera det i en kraftansträngning för att hjälpa Klubben tillbaka till Allsvenskan, och för att alla supportrar till HBK ska få ut ännu mer av sitt supporterskap, oavsett hur man har valt att stödja HBK. Vi vill finnas till för alla supportrar till HBK men då behöver vi ha hjälp kring vad vi kan göra bättre, vad vi kan göra för att nå ut till fler grupper av supportrar. Ni får väldigt, väldigt, väldigt gärna höra av er i kommentarsfält i de forum där detta inlägg länkas, hör gärna av er direkt till oss på Twitter, Facebook eller via mail. Hör av er till oss för att berätta, reflektera eller diskutera kring vad vi som supporterförening kan göra för just dig, din katt, partner eller barn.
Tillsammans kan vi, tillsammans ska vi upp i Allsvenskan igen. Framåt Halmstad!

Styrelsen Bollklubben Support

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-