Angående HP:s publicering kring händelserna efter matchen mot varberg

Säsongen 2019 har hittills inte gått som någon kring HBK velat, varken spelare, ledare eller supportrar. Idag släppte Hallandsposten en artikel där spelare i HBK riktar kritik mot beteendet hos supportrar till HBK i allmänhet och händelser kring den senaste matchen mot Varberg i synnerhet, vilket BKS som supporterförening känner sig nödgade att svara på. Fotboll handlar i mångt och mycket om känslor, hos både spelare och supportrar och när det inte går som man vill och förväntar sig händer det att det rinner över, det vet både spelare och supportrar om. Att HBK denna säsong har en uttalad målsättning att ta sig upp i Allsvenskan och efter en knapp tredjedel av säsongen ligger på nedflyttningsplats samtidigt som det är allmänt kaos kring styrning och ledning gör frustrationen förståelig, men utfallet av den inte acceptabelt för det. Att kalla spelare könsord och dylikt, vilket har skett under Varbergsmatchen är (givetvis) ingenting som BKS står bakom och absolut inte okej överhuvudtaget. Hur som helst. Vi alla, spelare och ledare som supportrar vill precis samma sak, att HBK ska nå framgång, och då är inte pajkastning i pressen och ytterligare negativa rubriker rätt väg att gå, varför vi väljer att uttala oss i vår egen kanal. Vi vill istället försöka blicka framåt och göra det bästa av den prekära situation vi idag befinner oss i, och hoppas att alla inblandade kan göra detsamma.
 
Bollklubben Support

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter